Alle info die je nodig hebt om mooie flyers te maken

Flyer maken in word

Flyer maken in word

Ga jij binnenkort ook een feest geven? Een dance party of een cultureel evenement? Daar heb je een flyer voor nodig. Een flyer is eigenlijk een soort kleine folder in de vorm van een miniposter, die bij openbare gelegenheden gratis mee te nemen is, of die op straat wordt uitgedeeld. Meestal gaat het dan over een evenement, maar ook bij politieke- of reclamecampagnes wordt het veelal gebruikt. Microsoft Word kan veel, van etiketten maken (check hier!) tot menukaarten maken (check hier!) – en dus ook flyers!

Flyer maken in Word

Als je zelf om de een of andere reden een flyer gaat maken, kun je je geintimideerd voelen door de professionele uitstraling van andere flyers.

Een flyer maken in word kan echter heel erg effectief zijn. Vele flyers zien er mooi uit, maar je kunt niet in een oogopslag zien waar het over gaat. Mooi dus, maar geen eyecatcher. Met een flyer maken in word kan een simpele flyer opleveren, maar met een flyer maken in word kun je de boodschap van je flyer in een keer duidelijk laten worden. Het programma word staat nagenoeg op elke computer en alles wijst zich vanzelf. Daarom is een flyer maken in word heel erg gemakkelijk. Toch kan wil je misschien inspiratie op doen voor een flyer maken in word. Op deze website staan genoeg voorbeelden.