Zelf flyer maken

Zelf flyer maken . Wat is een flyer?

Flyers zijn een soort foldertjes die normaliter ongeveer van A5-formaat zijn, geen bladzijden hebben (een papiertje dus) en die je op de hoogte stellen van evenementen, zoals feesten, toneelvoorstellingen, films, etcetera.

Zelf flyer maken

Zelf flyer maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Waar je wel op moeten letten is dat je flyer een beetje een eyecatcher wordt. Want je wil natuurlijk dat veel mensen de flyer lezen en gaan doen wat er op de flyer staat(bv. naar je evenement gaan). Zelf flyer maken betekent dat je eerst even goed op een rijtje moet hebben wat de mensen moeten weten. Dus de naam van het evenement, de plaats, de tijd, de prijs, etc.

Denk daarna goed na:

Stel, je zou helemaal niets met het evenement hebben, wat zou jij dan moeten horen om er toch heen te gaan? Zet dat op de flyer! Dat hoeft geen tekst te zijn; dat kan ook een tekening of foto zijn.  Zelf flyer maken is niet moeilijk, maar je moet van tevoren wel goed nadenken hoe je het gaat doen. Zelf flyer maken kan op deze website.  Veel succes en plezier!